Srijeda, 28 veljače, 2024
NaslovnicaMAKARSKAPETAK Privremena regulacija prometa zbog Dječjih maškara, riva se zatvara od jutra...

PETAK Privremena regulacija prometa zbog Dječjih maškara, riva se zatvara od jutra do mraka

Organizatori makarskog Zimskog karnevala upozoravaju da je sutra (petak, 9.veljače) na snazi posebna regulacija prometa u Makarskoj.

Podsjetimo, zbog loše vremenske prognoze najavljene su izmjene u programu, odnosno Dječje maškare će se u cijelosti održati u petak ( škole u 10 sati, vrtići u 14 sati), dok je Zimski karneval prebačen na utorak 13. veljače u 14 sati.

– U cilju sigurnosti sudionika karnevalske povorke organizacijski odbor odlučio je da se zbog nesmetanog odvijanja manifestacije uspostavi poseban režim odvijanja prometa.

Dana 09.02. godine za sav promet zatvara se ulica Kralja Tomislava, gradska Riva, od trajektnog pristaništa, u vremenu od 07,00 sati do 18,00 sati. Na dijelu Obale Kralja Tomislava od trajektnog pristaništa do zgrade Grada Makarska nije dozvoljeno parkiranje na parkirnim površinama.

Od 09.30 do 18.00 sati zabranjeno je prometovanje ulicom Kralja Zvonimira od križanja s ulicom Kralja Petra Krešimira IV, kod Tommya, južno u smjeru gradske Rive.

Privremenu regulaciju vršiti će službenici Prometne policije Policijske postaje Makarska i redari Odsjeka za komunalno i prometno redarstvo Grada Makarska.

Prigodom obilježavanja manifestacije Makarskog zimskog karnevala 2024 (Velike Maškare)dana 13.02.2023. godine (utorak ), održati će se karnevalska povorka ulicama grada s početkom u 14.00 sati. U cilju sigurnosti sudionika karnevalske povorke organizacijski odbor odlučio je da se zbog ne smetanog odvijanja manifestacije uspostavi poseban režim odvijanja prometa.

Dana 13.02. godine za sav promet zatvara se ulica Kralja Tomislava, gradska Riva, od trajektnog pristaništa, u vremenu od 07,00 sati do 19.00 sati. Na dijelu Obale Kralja Tomislava od trajektnog pristaništa do zgrade Grada Makarska nije dozvoljeno parkiranje na parkirnim površinama.

Od 13.30 do 19.00 sati zabranjeno je prometovanje ulicom Kralja Zvonimira od križanja s ulicom Kralja Petra Krešimira IV, kod Tommya, južno u smjeru gradske Rive.

Privremenu regulaciju vršiti će službenici Prometne policije Policijske postaje Makarska i redari Odsjeka za komunalno i prometno redarstvo Grada Makarska – obavještavaju organizatori.

- Oglas -