Ponedjeljak, 11 prosinca, 2023
NaslovnicaMOZAIKŽivotOtvorena prva poslovnica Optike Njego u Zagrebu

Otvorena prva poslovnica Optike Njego u Zagrebu

U društvu Nataše Janjić, Lucije Lugomer, Anite Dujić, Ivane Čuljak, Iris Cekuš, Lune Valas te brojnih drugih ljubitelja sunčanih i dioptrijskih naočala održano je svečano VIP otvorenje prve zagrebačke poslovnice Optike Njego u Selskoj ulici.

Novi slogan i kampanja pod nazivom Otkrij svoj #NJEGOstyle okreće se upravo svim dobnim skupinama i stilovima, jer ponuda brendova i okvira pomno je odabrana kako bi istaknula vašu osobnost.

Direktor Ivan Glučina tom prigodom istaknuo je „Više od 30 godina truda, rada, učenja, ulaganja se isplatilo i s ponosom možemo reći da naše poslovanje raste. Kvaliteta i stručnost naša su pokretačka snaga kojom osvajamo kupce, ali i razlog zbog kojeg nam se uvijek vraćaju. Upravo poučeni pozitivnim reakcijama, ali i pojavom potrebe za našim uslugama i proizvodima, odlučili smo ove godine otvoriti poslovnicu u samom srcu Trešnjevke, koja se svojom pozicijom i sadržajem nametnula kao idealan odabir“.

Uz to, naglasio je kako sa svojim timom pridaje pažnju svakom detalju – od odabira svjetskih brendova kojima diktiraju modni trendovi u Hrvatskoj, do pomno odabranih ambasadora za koje vjeruje kako ih svojim stilom i utjecajem vjerno prezentiraju u javnosti.
foto: Gabrijel Brkić

- Oglas -