Subota, 18 svibnja, 2024
NaslovnicaRIVIJERABrelaNakon planetarnog uspjeha s pjesmom "Commitment", Ishariotzcky izbacio novi singl

Nakon planetarnog uspjeha s pjesmom “Commitment”, Ishariotzcky izbacio novi singl

Breljanski bend Ischariotzcky upravo je izbacio treći singl u nizu s nadolazećeg albuma, a riječ je o “Fury of the Nile”. Kako nam kaže frontmen Joško Klarić, za sada su reakcije super, a mediji su tek počeli pisati te je pjesma zapravo tek ušla na prve top ljestvice.

– No za sada smo jako zadovoljni, kazat će Klarić dodajući kako trenutno pripremaju novi album koji bi trebao izaći do kraja godine.

Nešto ranije objavljeni singl “Commitment” dobio je izvrsne kritike. Riječ je o hitu koji se vrti na četiri kontinenta. Završio je na nizozemskoj top ljestvici 100 globalno najpoznatijih pjesama, među imenima poput primjerice Foo Fighters.

Australski glazbeni portal Broken & Records bend Ischariotzcky nazivaju kriminalno podcijenjenim indie bendom, a spomenutu pjesmu impresivnom.

– Da, imali smo tu sreću da je nas singl “Commitment” otišao malo dalje od granica Balkana i završio na mnogim svjetskim radio postajama. Nadamo se da će i ovaj singl pratiti njegov put i doći do što više slušatelja diljem svijeta, zadovoljno će Klarić.

Za album koji je u pripremi kazat će da je tematski mračan, jer se bavi prolaznošću, egom, ne ostvarenim željama i nezahvalnošću, no sonički je, kako veli, puno vedriji od prethodnog. – Još je sve otvoreno kakav će finalni zvuk biti, ali za sada je sigurno stilski puno slobodniji i veselimo se jako finalnom proizvodu, istaknuo je frontmen benda.

Zanimalo nas je i postoje li planovi za nekakve koncerte, naravno koliko epidemiološka situacija dozvoli.

– Za sada jedino znamo da nastupamo 13.ožujka na Jaz festivalu u Čapljini. Planiramo nastupati i više ako nam mjere dozvole, iako se sada želimo fokusirati na završavanje našeg drugog albuma, zaključio je Klarić.

Ivona Ćirak

 

 

- Oglas -