Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaVIJESTIDalmacijaMEĐUNARODNO PLESNO NATJECANJE U MOSTARU Briljantinovi mladi plesači uspješni u konkurenciji 1.800...

MEĐUNARODNO PLESNO NATJECANJE U MOSTARU Briljantinovi mladi plesači uspješni u konkurenciji 1.800 natjecatelja

Plesači makarskog ŠPK Briljantin prošlog su vikenda uspješno nastupili na međunarodnom plesnom natjecanju koje se, pod nazivom Mo-Stars Mediteran Open Dance 2019., održavalo u Mostaru. Tamo se, naime, okupilo oko 1.800 plesača iz pet zemalja, ukupno su sudjelovala 43 plesna kluba a natjecatelji iz Makarske još su jednom pokazali i talent i dobre rezultate u hip-hop koreografijama osvojivši jedno zlatno kao i dva srebrna odličja. Grupa Get Pink u svojoj je kategoriji (Hip Hop Kids 2) zaslužila prvo mjesto, trio Ema Erceg, Luce Batošić i Lana Prgomet nastupio je u kategoriji Hip Hop Kids osvojivši srebro, kao i duo Lana StrmanAnja Milunović, koje su također plesale u kategoriji Hip Hop Kids 2.

Osim toga, makarski su plesači s koreografijom idol nastupili u vrlo teškoj konkurenciji te na kraju zauzeli vrlo dobro četvrto mjesto. – Kao i uvijek, naši mladi plesači postigli su uspjeh na kojeg možemo biti ponosni. Naravno, sudjelovanje i rezultati na ovakvim velikim plesnim natjecanjima uvijek su veliki motiv svima nama da nastavimo truditi se i tražiti prostora za daljnji napredak što ćemo, sigurna sam, uskoro i postići. U budućnosti možete očekivati još mnogo dobrih rezultata, ali i još više odličja – zadovoljna je trenerica Briljantina, makarska plesačica i modna dizajnerica Olja Luetić. Podsjetimo, ŠPK Briljantin u našem gradu djeluje već više od 20.godina i najstariji je klub u Hrvatskoj što se tiče latino-plesova, a još od ranih dana organiziraju i tradicionalni plesni turnir u Makarskoj okupljajući na stotine natjecatelja, a koji će u lipnju ove godine doživjeti svoje 21. izdanje.

O.F.

- Oglas -