Petak, 19 travnja, 2024
NaslovnicaAKTUALNONEDJELJA NA LJETNOJ POZORNICI Koncertni spektakl '4 Tenora' započinje u 21...

NEDJELJA NA LJETNOJ POZORNICI Koncertni spektakl ‘4 Tenora’ započinje u 21 sat

S početkom u 21 sat, u nedjelju će na pozornici Ljetnog kina u Makarskoj biti održan jedan od velikih koncerata ovog ljeta – nastup 4 Tenora.

Kvartet kojeg čine Đani Stipaničev, Filip Hozjak, Vladimir Garić i Marko Pecotić publiku oduševljavaju arijama, kanconama i evergreenima kao što su ‘O Sole Mio’, ‘Nessun Dorma’, ‘Grande Amore’, ‘Funiculi Funicula’, ‘Canzone per te’ te domaćih standarda poput Cocine ‘Vilo moja’, Oliverove ‘Cesarice’, Robićevih ‘Golubova’, ‘Zvona moga grada’ Vice Vukova i mnogim drugim! 2017. godine sa skladbom ‘Sve je tvoje‘ osvajaju 1. nagradu publike na jubilarnoj 20. Dalmatinskoj šansoni u Šibeniku.
Koncertno su vrlo aktivni, svoje su koncerte održali od Slovenije do Crne Gore, a kao krunu zajedničke karijere pamte koncert u zagrebačkoj Ciboni 21.9.2018. Iste godine objavljuju i svoj album prvijenac ‘U Lisinskom‘. Podsjetimo i kako su ranije, putem online sustava u prodaji ulaznice za predstave “Ništa ljubav samo seks” i “Idemo uživo” koje 31. srpnja odnosno 10. kolovoza organizira agencija Music time, te ulaznice za koncerte Sergeja Četkovića i Petra Graše, koje 28. srpnja, odnosno 12. kolovoza organizira Star produkcija.
Izvor: www.makarska.hr

- Oglas -