Petak, 19 travnja, 2024
NaslovnicaMAKARSKAMAKARSKA Udruga Mike objavila uvjete natječaja za studentsku potporu

MAKARSKA Udruga Mike objavila uvjete natječaja za studentsku potporu

Udruga Milan Ožić Mike objavila je uvjete natječaja za studentsku potporu koja će se financirati od donacije maturanata iz generacije 19/20 koji su novce prikupljene za maturalni ples donirali udruzi Mike kako bi financijski pomogli jednog studenta.

Naime, generacija maturanata Srednje škole fra Andrije Kačića Miošića koje je u vrijeme kada im se trebao održati maturalni ples zadesio lockdown i zabrana okupljanja, odlučili su novac prikupljen na predmaturalnim zabavama donirati nekom studentu kako bi mu pomogli u financiranju daljnjeg školovanja.

Maturanti generacije 2019/2020 udruzi Mike su dali novac na raspolaganje u tu svrhu, a u pitanju je iznos od 13.500 kn. NAtječaj možete preuzeti OVDJE.

Potpunu dokumentaciju potrebno je predati do 30.1. 2022. godine na email adresu udrugamilanozic@gmail.com ili poštom na adresu: Udruga Milan Ožić Mike, Marineta 3a, 21300 Makarska, s naznakom „za studentsku potporu“.

Rezultati će biti objavljeni na web stranici mike.hr 24.veljače 2022. godine, na 10. obljetnicu osnutka udruge Mike – priopćili su iz udruge.
MD/foto Udruga Mike

- Oglas -