Petak, 1 prosinca, 2023
NaslovnicaMAKARSKAMAKARSKA Svečano otvoren prvi Hajdukov fan shop izvan Splita

MAKARSKA Svečano otvoren prvi Hajdukov fan shop izvan Splita

Prvi Hajdukov Fan shop izvan Splita svečano je otvoren jučer u 19:50 sati na makarskoj rivi, Obala kralja Tomislava 6 gdje su se okupili čelni ljudi grada Makarske, brojni veterani Bijelih s područja Makarske rivijere, predstavnici sponzora i medija prvotimci Nikola Kalinić i Marco Fossati, a izvođač Leo Škaro dao je glazbenu notu cijelom događaju izvođenjem hajdučkih pjesama na pianu.

– Iznimno sam ponosna i sretna što imam čast i privilegiju otvoriti ovaj Fan shop u Makarskoj…za mene ima posebno značenje s obzirom da sam rodom iz Tučepa. Znam koliku razinu ljubavi i emocije navijači s ovog područja pružaju svom i našem Hajduku i vjerujem da će svaki stanovnik Makarske i Makarske rivijere pronaći nešto za sebe, a da će svi turisti koji borave ovdje sa sobom ponijeti proizvode kao uspomenu na boravak u okruženju u kojem je ljubav i emocija prema Hajduku važan dio identiteta – istaknula je članica Uprave HNK Hajduk Marinka Akrap.

– Makarska je uvijek bila puna jako dobrih igrača, a da je samo dala Bokšića, bilo bi dovoljno. U mlađim kategorijama sam igrao s nekoliko igrača odavde, tu su braća Rašić, moji nekadašnji suigrači iz Hajduka i reprezentacije – dodao je napadač Bijelih Nikola Kalinić.

Okupljene je pozdravio i gradonačelnik Zoran Paunović istaknuvši zadovoljstvo što je upravo Makarska imala čast biti prvi grad nakon Splita koji ima službeni Fan shop Hajduka.

Vrata Fan shopa u Makarskoj za sve navijače otvorena su svakog dana od 8 do 13 te od 17 do 23 sata.

MD/ foto Robert Bašić/Hajduk.hr

- Oglas -