Nedjelja, 14 travnja, 2024
NaslovnicaMAKARSKAMAKARSKA Specijalci usred grada uhitili dvojicu muškaraca zbog iznude veće količine novca

MAKARSKA Specijalci usred grada uhitili dvojicu muškaraca zbog iznude veće količine novca

Pripadnici Antiterorističke jedinice Lučko danas su u munjevitoj akciji uhitili dvojicu muškaraca u centru Makarske. Događaj se zbio nešto prije podne, kada su specijalci upali u poznati makarski kafić nasuprot trajektnog pristaništa te izvukli dvojicu koji su tamo sjedili.

Nakon toga je obavljen pretres osobnog vozila njemačkih registracijskih oznaka koji je bio parkiran 50-ak metara dalje. Obratili smo se PU splitsko-dalmatinskoj, evo odgovora kojeg smo dobili. – Vezano uz Vaš upit možemo Vas izvijestiti kako su policijski službenici Policijske uprave splitsko dalmatinske  danas na području grada Makarske uhitili dvije osobe koje se dovode u svezu s počinjenjem kaznenog djela iznude – potvrdili su iz policije dodavši da je više informacija za sada nedostupno zbog trajanja kriminalističkog istraživanja.

Prema neslužbenim informacijama koje smo čuli oko mjesta događaja te očevidaca,  dvojica uhićenih su najvjerojatnije državljani Bosne i Hercegovine, a radilo se o pokušaju iznude veće količine novca od žrtve koji ih je, međutim, prijavila policiji.
MD/foto MD/čitatelj

 

- Oglas -