Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaMAKARSKAMAKARSKA: Policija privela Veljka Barbierija, u alkoholiziranom stanju pucao u drvo

MAKARSKA: Policija privela Veljka Barbierija, u alkoholiziranom stanju pucao u drvo

Splitsko-dalmatinska policija javlja da je u tijeku kriminalističko istraživanje nad muškarcem koji je jučer zatečen u vidno alkoholiziranom stanju, a koji bi mogao biti odgovoran za pucnjeve koji su se jučer popodne začuli oko šetališta fra Jure Radića.

Naime, policijski službenici Policijske postaje Makarska jučer oko 18.00 sati zaprimili su dojavu o pucnjevima iz vatrenog oružja u  ulici Šetalište dr. fra Jure Radića. Izlaskom na mjesto događaja zatečen je muškarac koji se dovodi u svezu s ovim događajem, a isti se nalazio u vidno alkoholiziranom stanju. Doveden je u službene prostorije gdje je zadržan do prestanka djelovanja opojnog sredstva. U tijeku je kriminalističko istraživanje u sklopu kojeg će bit  provedena i pretraga doma.  U ovom događaju nije bilo ozlijeđenih osoba – navode iz PU SD.

Kako je kasnije objavila Slobodna Dalmacija, u pitanju je naš poznati književnik Veljko Barbieri. Kako pišu, nakon privođenja je podvrgnut alkotestiranju i imao je 1,76 promila alkohola u krvi. Kada su došli u njegovu kuću on je dragovoljno policajcima predao automatsku pušku AK 47, jednu malokalibarsku pušku, jednu zračnu pušku i jedan plinski pištolj.
M.D. / foto D.A.

- Oglas -