Ponedjeljak, 4 ožujka, 2024
NaslovnicaMOZAIKMakarsko kulturno ljetoMAKARSKA JAZZ FESTIVAL Na spomeniku nastupili izvrsni 90F3, večeras zatvaranje uz Ante...

MAKARSKA JAZZ FESTIVAL Na spomeniku nastupili izvrsni 90F3, večeras zatvaranje uz Ante Gelo Band

Nakon otvaranja u četvrtak uz Elvis Stanić Group, druga večer Makarska Jazza donijela je izvrstan koncert grupe 90F3, skupine uglednih hrvatskih glazbenika (predvode ih Ivan Pešut, Bruno Kovačić i Miroslav Lesić) koji su predstavili onu čvršću i energičniju stranu festivala. U posebnom ambijentu platoa spomenika na Glavici uživali su i domaći i strani posjetitelji koji su svjedočili vrhunskoj svirci i dobroj atmosferi.

Događanja su se nastavila danas u 11 sati u centru grada, točnije kod Yeti Gardena gdje se uz kavu mogla dobiti i živa glazba, uz jedno neformalno druženje i pjesmu s Klaudijom Vuković, Antom Gelom, Ivanom Srzićem, Igorom Gojakom, Brunom Kovačićem, kao svojevrstan uvod u večerašnje zatvaranje festivala koje s početkom u 21 sat donosi nastup Ante Gelo Banda.

– U sastavu Alen Đuras, Iva Ajduković, Goran Kovačić, Robert Vrbančić, Mario Klarić i Ante Gelo, uigrana ekipa vrhunskih glazbenika i instrumentalista obećava odličan provod u predivnom ambijentu open-air pozornice na Spomeniku na Glavici! Očekuje Vas raznovrsni repertoar sastavljen od jazz standarda, ali i od nekih od najljepših pjesama iz pjesmarica Olivera, Runjića, Stanića, Fiamenga, promišljenih na džezistički način – najavili su na društvenim mrežama organizatori.

Cijena ulaznice je 30.00 kn.Za ulaz je potrebna valjana Covid potvrda ili negativan PCR test. Kao i do sada,besplatno antigensko testiranje za posjetitelje počinje od 19.00 sati na mjestu održavanja koncerta.
O.F./foto O.F.

- Oglas -