Petak, 14 lipnja, 2024
NaslovnicaMOZAIKŽivotMAKARSKA 4Kids, Mindline i Senzo-Svijet u srpnju organiziraju ljetni kamp za predškolce

MAKARSKA 4Kids, Mindline i Senzo-Svijet u srpnju organiziraju ljetni kamp za predškolce

U organizaciji 4Kids, Mindline i Senzo-Svijeta u Makarskoj će se od 15. do 19. srpnja održati predškolski kamp u kojem će djeca kroz igru i zabavu moći raditi na razvoju grafomotoričkih, senzomotoričkih, predčitalačkih, jezičnih, predmatematičkih, socio-emocionalnih i spoznajnih vještina, te vještina pažnje i koncentracije.

Kako navode organizatori, cilj ovog ljetnog kampa za predškolce je poticanje razvoja različitih vještina koje će olakšati školske izazove koji ih čekaju na jesen, a roditeljima će omogućiti da dobiju detaljan uvid u razvojne potrebe njihove djece prije polaska u školu.U trajanju od 5 dana, svaki dan po 4 sata, pružit će djeci zabavan i interaktivan program koji će im olakšati polazak u školu.

-Nažalost je situacija s manjkom stručnog kadra u vrtićima takva da djeca prosječnog razvoja najčešće ostaju zakinuta za individualni pristup i da roditelji ne dobivaju konkretan uvid u jake i slabe strane svojih predškolaca, osim u slučaju ozbiljnijih problema – ističu organizatori.

Kamp će voditi logopedinja Maida Arslanagić iz 4Kids, psihologinja Madalena Bašković i apsolventica logopedije Antonia Vekić iz Mindline te senzorna pedagoginja Ana Srzić iz splitskog Senzo-Svijeta. Multidisciplinarni program koji su priredile uključuje i radionice s terapijskim psom, odlazak u Gradsku knjižnicu, Potragu za blagom i druge zabavne aktivnosti, a ograničenim brojem polaznika osiguravaju individualni pristup svakom djetetu.

Više informacija o kampu, cijeni i ostalome možete pronaći na društvenim mrežama 4Kids, Mindline i Senzo- Svijeta, a prijave se zaprimaju putem online obrasca.

 

 

- Oglas -