Četvrtak, 22 veljače, 2024
NaslovnicaSPORTKingtrade se protiv Jelse vratio na pobjednički kolosijek

Kingtrade se protiv Jelse vratio na pobjednički kolosijek

Rukometaši Kingtarade-a jučerašnjom nad Jelsom prekinuli su niz od četiri vezana poraza (s tim da je onaj Korčule došao za „zelenim“ stolom)! Bio je to dvoboj susjeda na ljestvici, a Makarani su na kraju slavili tijesnu pobjedu (25:24).

Prije ove utakmice, posljednja pobjeda makarskih rukometaša bila je ona protiv Mokošice (27.02), nakon čega je momčad upala u „crnu rupu“ iz koje se tek jučer uspjela iskoprcati. Idealna prilika za izlazak iz krize bio je upravo susret s Jelsom, koja je smještena tek jednu poziciju više od Makarana (10. mjesto).

Obje ekipe jučerašnju su utakmicu dočekale u prilično lošem raspoloženju. Hvarani su u Makarsku doputovali nakon uvjerljivog domaćeg poraza od Opuzena, dok je Kingtrade bez pobjede bio više od mjesec dana. Prošli tjedan trebali su gostovati na Korčuli, no nisu bili u mogućnosti doći na taj susret pa su domaćinima automatski dodijeljena dva boda. Zbog svega navedenog, ova utakmica bila je od iznimne važne za obje momčadi.

Bila je to vrlo izjednačena utakmica, a pobjeda je na kraju pripala Kingtradeu. Naši rukometaši tako su konačno prekinuli period loših igara te su se bodovno izjednačili sa svojim jučerašnjim rivalima.
O
Sljedeće kolo Kingtrade-u donosi još jednog „al-pari“ suparnika, a riječ je o Vodicama. Utakmica je na programu u subotu, 09.04., a točna satnica još uvijek nije poznata.
Dora Srzić/foto MD

- Oglas -