Srijeda, 29 studenoga, 2023
NaslovnicaSPORTKICKBOXING Makaranima osam medalja na Kutina Openu

KICKBOXING Makaranima osam medalja na Kutina Openu

Za vikend je održan 24. internacionalni Kutina Open na kojem je nastupilo preko 600 boraca iz 74 kluba i 7 država, uključujući i makarski KBK Mawashi predstavivši se s 8 boraca, koji su osvojili 4 srebrne i 4 brončane medalje.

Ela Radalj i Tia Tamburović nastupale su u kategoriji početnica. Ela osvaja brončanu medalju, Tia gubi finale i ovaj put osvaja drugo mjesto.

Cvita Crljen nastupala je u disciplini PF u kojoj je s odličnim borbama ušla u finale koje nažalost ovaj put gubi i osvaja srebrnu medalju. Cvita je također nastupala i u disciplini LC u kojoj osvaja srebrnu medalju.

Lucija Kuran je pobjedivši dvije borbe ušla u polufinale u kojem svoju treću borbu gubi i tako ostaje na osvojenoj brončanoj medalji.

Toni Ursić nastupio je u disciplini PF te s vrhunske tri pobjede ušao u finale koje je ovaj put nažalost izgubio i osvojio srebrnu medalju.

Toni je također nastupio u disciplini LC u kojoj je osvojio brončanu medalju. Lucija Brbić došla je do polufinalne borbe koju gubi i osvaja brončanu medalju.

Za Mawashi su još nastupali Ivano Grmoja i Franko Jukić koji ovaj put nisu uspjeli osvojiti medalju.
foto: KBK Mawashi

- Oglas -