Subota, 2 prosinca, 2023
NaslovnicaMOZAIKJOSIPA LISAC O SVOJOJ IZVEDBI NA INAUGURACIJI: “Nekima se neće svidjeti, no...

JOSIPA LISAC O SVOJOJ IZVEDBI NA INAUGURACIJI: “Nekima se neće svidjeti, no to je sloboda”

Nakon izvedbe hrvatske himne na inauguraciji novog predsjednika, pjevačica Josipa Lisac podijelila je svoje dojmove s novinarima 24 sata. Kaže kako ju je bilo strah i pritom čestitala Zoranu Milanoviću.

-Sada ću vam biti najiskrenija. Ovo je vrlo svečani trenutak. Čestitam predsjedniku Zoranu Milanoviću. Mene je bilo strah. Morala sam se rano ustati i to je za mene nešto strašno. Ja koja se dižem oko 11 sati, onda si možete misliti kako je meni bilo. I glas mora biti u top formi- rekla je Josipa Lisac

Prije prisege koju je Milanović položio pred predsjednikom Ustavnog suda Miroslavom Šeparovićem, a koja je uključivala i riječi ‘tako mi Bog pomogao’, himnu je Josipa otpjevala uz klavirsku pratnju Zvjezdana Ružića.

– Dugo smo Josipa i ja čekali suradnju. Ostvarili smo je na najvišem nivou u zemlji. Oboje komentiramo kako već danima sanjamo himnu. Jako nam je bilo stalo. Nadamo se da će se to svidjeti gledateljima – rekao je Zvjezdan, na što je Josipa kroz smijeh dodala

– Nekima se neće svidjeti, no to je sloboda.

Pjevačkoj divi svidio se prvi govor predsjednika, a objasnila je na koji ga je način ona shvatila.

– Treba voljeti svoju zemlju, biti slobodan u njoj, treba stvarati u njoj. Voljeti sebe i sve oko sebe – kazala je Josipa Lisac za 24sata.

M. D. / foto screenshot

- Oglas -