Subota, 24 veljače, 2024
NaslovnicaVIJESTIHrvatskaJANDROKOVIĆ TUŽI BERNARDIĆA ZBOG UVREDA Šef SDP-a nazvao predsjednika Sabora "rektalnim alpinistom"

JANDROKOVIĆ TUŽI BERNARDIĆA ZBOG UVREDA Šef SDP-a nazvao predsjednika Sabora “rektalnim alpinistom”

Gordan Jandroković, predsjednik Hrvatskog sabora i glavni tajnik HDZ-a, najavio je u nedjelju da će tužiti predsjednika SDP-a Davora Bernardića radi zaštite časti i ugleda nakon što ga je na konferenciji za novinare višekratno nazvao „rektalnim alpinistom“.

U izjavi poslanoj iz njegova kabineta Jandroković je naglasio da se „ne želi spuštati na razinu primitivnih uvreda i valjati se po blatu s frustriranim ljudima“.

„Osobito ne želim komentirati takav očajnički pokušaj prikrivanja vlastite nesposobnosti i neznanja predsjednika SDP-a. Moja časna funkcija i kućni odgoj mi to ne dopuštaju“, uzvratio je Jandroković na Bernardićeve uvrede.

Jandroković je kazao da je zbog tih navoda angažirao odvjetnika da protiv Davora Bernardića podigne tužbu radi zaštite časti i ugleda.

Bernardić je u nedjelju izjavio da Hrvatska ne smije biti talac pozdrava ‘Za dom spremni’ i „neodlučnog premijera Andreja Plenkovića koji se skriva iza svog rektalnog alpinista Gordana Jandrokovića“. Dodao je i da „Plenkovićev rektalni alpinist Njonjo poznat po tome što na najbolji mogući i najživlji način prakticira taj rektalni alpinizam kod svakog novog predsjednika HDZ-a“. Osim „rektalnim alpinistom“, Bernardić je Jandrokovića na konferenciji za novinare opetovano nazivao „Njonjo“.

Hina / foto screenshot

- Oglas -