Četvrtak, 22 veljače, 2024
NaslovnicaVIJESTIDalmacijaIstraživanje zbog više kaznenih dijela prijevare: Policija poziva oštećene građane da se...

Istraživanje zbog više kaznenih dijela prijevare: Policija poziva oštećene građane da se jave

Policijski službenici PU splitsko-dalmatinske i PU šibensko-kninske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjim muškarcem za kojeg je utvrđeno postojanje osnovane sumnje da je tijekom listopada 2021.godine i veljače 2022.godine na području Kaštela, Solina i Šibenika od sedam oštećenih osoba uzeo novac kao navodnu naknadu za ishođenje certifikata za zaposlenje, odnosno licenci za obavljanje određenih poslova.

Policijski službenici Policijske postaje Kaštela dovršili su kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom 07. veljače 2022.g. i on je tada uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzoniku.

Obzirom da smo jučer zaprimili informaciju o još jednoj oštećenoj osobi na području Kaštela koja je također muškarcu dala novac za navodno izdavanje licenci za rad, kriminalističko istraživanje ovog postupka se nastavlja i dalje, radi čega pozivamo sve građane koji su eventualno oštećeni kaznenim djelom Prijevare na isti ili sličan način, da pristupe u policijsku postaju ili da kontaktiraju policiju na broj 192 – priopćili su iz PU SD.
MD/foto MD

- Oglas -