Subota, 18 svibnja, 2024
NaslovnicaMAKARSKAI Zlatousti pune arenu: Ako ste propustili, sutra ponovno igra predstava "Zašto...

I Zlatousti pune arenu: Ako ste propustili, sutra ponovno igra predstava “Zašto baš sad”

Zašto baš sad, najnovija komedija Zlatoustih premijerno odrigrana proteklog tjedna, sutra će, zbog velikog interesa gledatelja, imati svoju treću izvedbu u samo jednom tjednu. Naime, kako se navodi u opisu predstave na stranici Apfel Arene, nadahnuće za ovu predstavu autor teksta i režiser Davor Šegota je našao u kratkoj priči Woody Allena “Death knocks”.

– Dodajući likove i proširujući radnju, Šegota je uspješno povezao vječne teme života, smrti te našeg odnosa prema konačnom odlasku, sa svakodnevicom i općepoznatim životnim situacijama. Likovi ove komedije, svaki sa svojom agendom i perspektivom, nastoje događanja usmjeriti u svom sebičnom smjeru. Kroz niz komičnih situacija i dijaloga, u malo više od sat vremena, provest će vas troje glumaca: Jadranka Tokić Rašić, Lovrenco Laušić, i Marin Borić.
Scenografiju i kostime je osmislila Maja Divić, autorica plakata je slikarica Sanja Srzić, a tehničari su Mladen Utrobičić i Duje Pajić, stoji u najavi predstave koja igra sutra s početkom u 20 sati u Apfel Areni.
M.D./foto M.D.

- Oglas -