Četvrtak, 23 svibnja, 2024
NaslovnicaMOZAIKDogađanjaGradonačelnik čestitao veslačima Biokova: U subotu proslava 100 godina kluba uz koncert...

Gradonačelnik čestitao veslačima Biokova: U subotu proslava 100 godina kluba uz koncert TBF

U program proslave Dana grada Makarske uklopio se i veliki jubilej naših gradskih veslača, koji u subotu obilježavaju 100 godina djelovanja VK Biokovo. Uoči subotnjeg programa koji u popodnevnim satima donosi podjelu priznanja a navečer koncert grupe TBF na makarskoj plaži, izaslanstvo kluba primio je danas i makarski gradonačelnik Zoran Paunović.

Osnovan 1921.,makarski veslački klub je među tri najstarija u Dalmaciji, uz splitski Gusar i zadarski Jadran. Do sada je odgojio brojne generacije mladih sportaša, a upravo proteklih godina postiže sve zapaženije rezultate u mladim kategorijama. Delegaciju kluba predvodio je predsjednik Žarko Antunović,a ovom prilikom gradonačelnik im je čestitao na uspjesima.

Istaknuvši zapažene rezultate kluba, pogotovo medalje s nedavnog prvenstva Hrvatske, kao dokaz kvalitetnog rada s mladima, Paunović je ovom prilikom kazao kako će Grad i u budućnosti pomagati klubu, a najavio je i ulaganje više sredstava za potrebe sporta u nadolazećoj godini.

Proslava 100 godina VK Biokovo počinje u subotu u 16 sati u hotelu Miramare, dok od 20 sati ispred klupskih prostorija kreće koncert TBF.

MD/ foto MD

- Oglas -