Subota, 18 svibnja, 2024
NaslovnicaMAKARSKAGrad Makarska i Udruga gradova: Obuka komunalnih redara i gradskih vijećnika u...

Grad Makarska i Udruga gradova: Obuka komunalnih redara i gradskih vijećnika u hotelu Osejava

Grad Makarska u suradnji s Udrugom gradova organizira predavanja za komunalne redare i gradske vijećnike koja će se održati 13., 14. i 15. listopada 2021. u hotelu Osejava (Šetalište fra Jure Radića 3).

Obuka komunalnih redara održat će se 13. listopada(srijeda) od 10,00-13,00 sati u hotelu Osejava, a među ostalim polaznici će imati priliku čuti predavanja na temu Zakonska regulativa za postupanje komunalnog redarstva s naglaskom na gospodarenje otpadom( Sonja Polonijo, savjetnica, Eko Murvica d.o.o., Crikvenica), Prekršajni zakon i postupanje komunalnog redarstva (Matko Lovreta, pročelnik, Grad Makarska) i Profesionalna komunikacija s „teškim strankama“ (Goran Kauzlarić, konzultant i suradnik Udruge gradova, Zagreb).

Obuka gradskih vijećnika održat će se u četvrtak 14. listopada od 15,00 do 19,00 sati te u petak od 9,00 do 12,15 sati.

Gradski vijećnici imat će priliku čuti više informacija o sustavu lokalne samouprave, savjetovanju i komunikaciji s građanima, participativnom budžetiranju, komunalnom i vodnom gospodarstvu, financiranju lokalne samouprave i fondovima Europske unije – objavili su iz Grada Makarske.
M.D./ foto MD

- Oglas -