Srijeda, 29 studenoga, 2023
NaslovnicaSPORTFUTSAL Podjela bodova u Makarskoj

FUTSAL Podjela bodova u Makarskoj

Program petog kola zaključili su Novo Vrijeme i Crnica. Baš kao i većina njihovih utakmica, i ova je bila vrlo tvrda i neizvjesna sve do posljednje sekunde. Nakon borbenih 40 minuta tijekom kojih smo vidjeli pregršt prilika na obje strane, završilo je podjelom bodova.

U 14. minuti dominacija Novog Vremena se isplatila. Barbarić je silovito potegnuo iz teške pozicije, a lopta je završila iza leđa Luketina za 1:0. Unatoč još nekoliko zanimljivih situacija, tim se rezultatom otišlo na odmor.

U 32. minuti Luketin je izašao s gola i povukao kontru Crnice, međutim pred kaznenim prostorom Novog Vremena neoprezno je izgubio jednu loptu, nakon čega je krenula polukontra. Lima je s loptom u nogama došao sve do gostujućeg šesterca, a potom uposlio slobodnog Lasića kojem nije bilo teško pospremiti loptu u nebranjenu mrežu za 2:0.

Tri minute kasnije Crnica je pred golom Baškovića. S par brzih dodavanja lopta je došla do Milosavljevića, koji je najprije okrenuo svog čuvara, a onda i pogodio za 2:1.

Šibenčani su se pet minuta prije kraja vratili u utakmicu i završnicu učinili neizvjesnom.

Crnica tada prelazi na igru bez vratara, što joj se ubrzo isplatilo. U 39. minuti Vuković je izmaknuo pažnji obrane Novog Vremena te je zabio za 2:2.

U preostale dvije minute ništa se značajnije nije dogodilo, te je završilo podjelom bodova.Ovakvim ishodom svakako puno više razloga za zadovoljstvo imaju gosti, dok su Makarani prokockali veliku prednost.
Izvor: Dora Srzić / Crofutsal

- Oglas -