Nedjelja, 16 lipnja, 2024
NaslovnicaVIJESTIDalmacijaCENTAR IZVRSNOSTI SD ŽUPANIJE Prijavite se na besplatni program edukacija “Nastavnik za...

CENTAR IZVRSNOSTI SD ŽUPANIJE Prijavite se na besplatni program edukacija “Nastavnik za nastavnika”

U sklopu projekta Jadranski RZC STEM, Centar izvrsnosti Splitsko-dalmatinske županije i ove godine provodi niz besplatnih edukacija za odgojno-obrazovne djelatnike unutar programa “Nastavnik za nastavnika”.

Edukacije će se provoditi od 1. ožujka do 3. lipnja, utorkom, srijedom i četvrtkom od 17:00 do 20:15 te subotom od 9:30 do 12:45, u prostorijama Centra izvrsnosti.

Za razliku od prijašnjih godina, prijave za program “Nastavnik za nastavnika” provodit će se putem aplikacije JELE koja je nastala iz potrebe za lakšom organizacijom, planiranjem i provedbom edukacija kao i za lakšu suradnju sa svim uključenim dionicima u edukacijama.

I ove godine provodimo besplatni program edukacija “Nastavnik za nastavnika” koji svake godine broji sve više sudionika. Planiramo održati čak 69 edukacija, a zbog lakše i efikasnije organizacije uveli smo i novost kod prijava u vidu aplikacije JELE koja će zasigurno biti od koristi svim dionicima programa. Veselimo se još jednoj edukaciji koju provodimo i ovim putem pozivam odgojno-obrazovne djelatnike da se prijave u što većem broju, kazao je ravnatelj Centra izvrsnosti Ivica Zelić.

Moduli u ciklusu edukacija uključuju razna područja kao što su upotreba informacijsko-komunikacijskih tehnologija u učenju u odgojno-obrazovnom procesu, integracija suvremenih metoda i oblika rada u obrazovnom procesu, rad s visoko motiviranim i potencijalno darovitim učenicima u različitim područjima darovitosti kao što su STEM, IKT i umjetnost. Osim navedenog uključeni su i razvoj kompetencija u području poduzetništva, aktivnog građanstva, kulturne svijesti izražavanja i socio-emocionalna podrška u odgojno-obrazovnom sustavu.

Svi zainteresirani odgojno-obrazovni djelatnici na edukacije se mogu prijaviti putem poveznice https://jele.izvrsna.hr/, a sve dodatne informacije mogu zatražiti na mailu info@ci-sdz.hr ili na broj mobitela 091 457 4574.

Sve ostale informacije vezane za edukacije mogu se provjeriti na web stranici Centra izvrsnosti Splitsko-dalmatinske županije https://ci-sdz.hr/edukacije/ ili na društvenim mrežama.

MD/foto CI SDŽ

 

 

- Oglas -