Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaMAKARSKAARBUNOVI 'POBUNJENICI': Pozivamo vodstvo na javnu debatu da dokažu optužbe protiv nas

ARBUNOVI ‘POBUNJENICI’: Pozivamo vodstvo na javnu debatu da dokažu optužbe protiv nas

Trakavica oko izbora u Arbunu te ‘pobune’ dijela članova se nastavlja.Nakon očitovanja uprave PŠRD Arbun od 6.rujna, na redakcijski mail stigao je dopis ‘pobunjenog’ dijela makarskog društva u kojem se još jednom obraćaju vodstvu Arbuna. Prenosimo ga u cjelosti.

– 19 časnih i odgovornih članova Društva je sukladno točki 42. Statuta i točki 42. Zakona o udrugama, isključivo (!) izvršilo nadzor nad provedenim izborima, utvrdilo i prijavilo određene nepravilnosti prilikom izbora za zastupnike u Skupštinu PŠRD “Arbun”. Poznajući svoja prava i obaveze ispunili smo člansku dužnost.

Kao legalisti čekamo skori inspekcijski nadzor od strane Županije. Sve ostale navode, sve što nam pojedinci lažno stavljaju na teret, s gnušanjem odbacujemo.

Rad udruge je javan, a da nas uprava nije mjesecima ignorirala i omalovažala niti jedan dopis, niti naš zahtjev ne bi završio u medijima.

Pozivamo “volontera” Franu Filipetija i predsjednike bez privatnih interesa Tomislava Gilića i Antu Tonća Mendeša na javnu, moderiranu debatu u prisustvu medija, gdje će u demokratskoj i uljuđenoj raspravi snagom svojih riječi i argumenata dokazati sve što je izrečeno s njihove strane, kako bi javnost i kolege potpisnici prijave protiv nas dobili cjelovitu i informiranu sliku problema u Društvu.

Gospodo, vi ste na potezu – stoji u tekstu koji je potpisan sa ‘Ravnopravni članovi PŠRD “Arbun”‘.
MD/ foto MD

- Oglas -