Petak, 14 lipnja, 2024
NaslovnicaAKTUALNOZoran Paunović: Plodove promocije sportskih događanja ubirat ćemo u narednim godinama

Zoran Paunović: Plodove promocije sportskih događanja ubirat ćemo u narednim godinama

Nakon što se završila tri sportska turnira, WTA 125, Rugbi7 i Briljantinov plesni turnir, zbrajaju se i konti, a koliko je noćenja ostvareno za protekli vikend izvijestit ćemo čim budemo imali podatke. U Gradu su, kako kažu, više nego zadovoljni. Što se tiče WTA turnira, kazat će u press materijalu koji su poslali novinarima kako je bio organizacijski – najbolji do sada.

– Istovremeno, u Makarskoj se održavalo i Europsko prvenstvo u Ragbiju 7, najveći sportski događaj ikada organiziran pod Biokovom, koji se prenosio diljem svijeta ugostivši preko petsto sportaša od kojih će mnogi nastupiti i na ovogodišnjim Olimpijskim igrama. Zlatne medalje osvojili su Francuzi i Poljakinje u sjajnoj atmosferi, pred više od tisuću navijača, koji su ih bodrili od svečanog otvorenja turnira do spektakularnih finalnih dvoboja, kazuju u priopćenju.

Osvrnuli su se i na koncerte koji su se održali u sklopu ovih sportskih manifestacija, a održani su koncerti Nine Badrić, The Frajli, Petara Dragojevića, Klape Cambi, The Firea, Rezerve, Level One, Ružice Čović, Aura benda, Litle sister…

– Ovo je bio velik tjedan za nas i jako sam zadovoljan što je organizacijski besprijekorno odrađen. Dva velika međunarodna sportska događa Rugby7 i WTA 125, plesni turnir u organizaciji ŠPK Briljantin, 30-ti rođendan naše udruge Sunce, mnoštvo koncerata, puni restorani i hoteli… Mislim da bolju uvertiru u sezonu nismo mogli poželjeti, rekao je gradonačelnik Zoran Paunović te dodao kako mu je “posebno drago što je Makarska opravdala status Europskog grada sporta.”

– Prošli tjedan je rezultirao neprocjenjivom promocijom za grad, posebno prema tržištima i gostima koje želimo privući, a plodove te promocije ćemo ubirati u godinama koje su pred nama, zaključio je gradonačelnik.

M.D./foto Grad Makarska

- Oglas -