Subota, 18 svibnja, 2024
NaslovnicaMAKARSKAZELENA ČISTKA U subotu u 16 sati čišćenje Osejave, nakon akcije druženje...

ZELENA ČISTKA U subotu u 16 sati čišćenje Osejave, nakon akcije druženje i marenda

U subotu, 20. travnja, s početkom u 16:00 sati, održat će se 6. Zelena čistka u organizaciji UZOR Osejava. Okupljanje započinje od 15:30 na platou ispred hotela Osejava, gdje će se dijeliti rukavice, vreće i promotivne majice, a sudionici će biti raspoređeni u timove. Za sve sudionike osiguran je besplatan parking od 15:30 do 20:00 uz biljet UZOR Osejava. Po završetku čišćenja, sudionici će se okupiti na Gradskom sportskom centru kod boćarskog kluba, gdje će biti nagrađeni spizom pripremljenom od strane hotela Osejava.

– Zelena čistka povodom Dana planeta Zemlja pruža idealnu priliku za zajednički doprinos čišćem okolišu. Ovu hvalevrijednu akciju preuzeli smo od gradske organizacije Crvenog križa, koji su postali naši glavni partneri. Posebne zahvale idu našim sponzorima: Gradu Makarska, Turističkoj zajednici Makarska, Makarskom komunalcu, hotelu Osejava i Večernjem listu – Rezolucija Zemlja, kao i PŠRD Arbun za pomoć na Nuglu.

Također želimo izraziti zahvalnost svim građanima, članovima udruga i sportskih klubova koji su se prijašnjih godina rado odazvali na našu akciju. Vaša podrška i angažman od presudne su važnosti za uspjeh ove inicijative i za očuvanje ljepote našeg okoliša. U dosadašnjim akcijama prikupljene su velike količine otpada na poluotoku, što je doprinijelo rastu svijesti o važnosti očuvanja prirode u našoj zajednici. Molimo sve građane da se prikladno odjenu i sa sobom ponesu bocu vode, poručuju iz UZOR Osejava.
M.D./foto M.D.

- Oglas -