Subota, 20 travnja, 2024
NaslovnicaSPORTZavršeno 21. Hrvatsko dvoransko nogometno prvenstvo veterana u Makarskoj, prvaci MNK Bilice

Završeno 21. Hrvatsko dvoransko nogometno prvenstvo veterana u Makarskoj, prvaci MNK Bilice

Završeno je 21. izdanje Dvoranskog nogometnog prvenstva veterana u organizaciji Hrvatskog nogometnog saveza. Domaćin ovog prvenstva bila je Apfel Arena u Makarskoj, a dio utakmica igrao se i u velikoj dvorani GSC Makarska. Turnir u Makarskoj je okupio rekordan broj od 54 ekipe, odnosno preko 900 sudionika.

Nakon napete završnice pobjedu je odnijela ekipa MNK Bilice. Drugo mjesto osvojila je ekipa VMNK Dubrovnik, a treće ekipa NK Neretva. Nagradu za najboljeg igrača turnira osvojio je Dragan Radman iz MNK Bilice, a za najboljeg vratara Zoran Bubalo iz NK Neretva, dok je nagradu za najboljeg strijelca osvojio Denis Hasanović s pet postignutih pogodaka.

Nakon završetka turnira, u Apfel Areni održana je svečana dodjela medalja, na kojoj su se okupljenima obratili predsjednik Nogometnog saveza Splitsko–dalmatinske županije Marko Erceg i gradonačelnik Makarske Zoran Paunović.

Nagrade najboljim ekipama i igračima dodijelili su, uz gradonačelnika, povjerenik za natjecanje Nenad Stražanac, članovi Komisije za veteranski nogomet HNS-a Milan Rukavina, Tomo Pršir, Gašpar Begonja i Milan Španjić, tajnik Nogometnog središta Split Dino Knezović, tajnik Nogometnog saveza Splitsko-dalmatinske županije Stipe Rogošić te izvršni direktor Apfel d.o.o. Matko Pašalić, kao predstavnik vlasnika u ime Apfel Arene.

Ovakva su događanja od velikog značaja za čitavu Makarsku rivijeru, prvenstveno zbog sporta, ali svakako je značajno i preko 1800 noćenja koja je ovaj turnir privukao u grad Makarsku i druga mjesta Rivijere.

- Oglas -