Četvrtak, 22 veljače, 2024
NaslovnicaMOZAIKŽivotZapočinje nagradna igra Proljeće s Apfelom, glavne nagrade skuteri Sym Jet

Započinje nagradna igra Proljeće s Apfelom, glavne nagrade skuteri Sym Jet

Iz Apfela najavljuju početak tradicionalne nagradne igre Proljeće s Apfelom, koja kreće u subotu 10. veljače 2024.,a glavne nagrade su tri skutera Sym Jet 14 50 4T.

Nagradna igra će trajati do 19. travnja 2024., a izvlačenje sretnih dobitnika će se održati 20. travnja 2024.

Kupci imaju priliku osvojiti neku od vrijednih nagrada 3 x Sym Jet 14 50 4T, ženski bicikl, muški bicikl, dječji bicikl, 2* poklon bon za kupnju u Supermarketu Apfel u vrijednosti 130 €, te 2* poklon bon dvomjesečne fitness članarine u Apfel Arena fitness centru.

U nagradnoj igri može sudjelovati svaki kupac, državljanin RH, koji u maloprodajama društva Apfel d.o.o. po jednom ili više računa, kupi najmanje pet označenih proizvoda, bez obzira na njihovu financijsku vrijednost. Na poleđini računa treba napisati ime i prezime, adresu i telefon, te račune staviti u ovogodišnju tipiziranu kuvertu za ovu nagradnu igru, a kuvertu u kutije koje se nalaze na prodajnim mjestima.

Povodom početka nagradne igre sutra (subota) u Supermarketu Apfel od 9-11 sati organizirat će se kolo sreće kao i popust od 10% na ukupni iznos kupovine, javljaju iz Apfela

- Oglas -