Utorak, 21 svibnja, 2024
NaslovnicaVIJESTIDalmacijaVRGORAC Drago Mihaljević novi ravnatelj Srednje škole Tina Ujevića

VRGORAC Drago Mihaljević novi ravnatelj Srednje škole Tina Ujevića

Makon odlaska u mirovinu dugogodišnjeg ravnatelja Josipa Gašpara jednoglasnom podrškom zaposlenika škole te jednoglasnom odlukom Školskog odbora za novog ravnatelja izabran je Drago Mihaljević.

Osnovnu i srednju školu pohađao je u Vrgorcu. Završio je Filozofski fakultet u Zadru, smjer Filozofija i Latinski jezik te je stekao zvanje profesora istoimenih studijskih grupa.

Zaposlio se u Srednjoj školi u Vrgorcu i u Srednjoj školi fra Andrija Kačić Miošić u Pločama gdje je predavao Filozofiju, Logiku i Latinski jezik.

U radu s učenicima ostvario je iznimne rezultate na županijskim i državnim natjecanjima te je tako dobitnik i Oskara znanja, nagrade AZOO-a za izvanredne rezultate na natjecanjima.

Inicijator je i voditelj Debatnog kluba u školi, s kojim je postigao zavidan uspjeh. Sudjelovao je u međunarodnom Erasmus projektu razmjene učenika i nastavnika.

Na osnovu svojega zalaganja i rezultata rada promoviran je u zvanje mentora. Uz podršku svih zaposlenika i učenika škole našem novom ravnatelju želimo puno uspjeha i sreće u budućem radu – objavila su na društvenim mrežama iz Srednje škole Tina Ujevića.

M. D. /foto SŠ Tina Ujevića

- Oglas -