Četvrtak, 18 srpnja, 2024
NaslovnicaMOZAIKDRAŽBA Više od 150 službenih vozila u ponudi, evo što možete povoljno...

DRAŽBA Više od 150 službenih vozila u ponudi, evo što možete povoljno kupiti

U subotu, 8. veljače će se u Narodnom sveučilištu ‘Sesvete’ održati usmena javna dražba državnih pokretnina.Predmeti prodaje su sredstva koja su rashodovale državne institucije i trgovačka društva, npr. Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Grad Zagreb, HP – Hrvatska pošta d.d., Hrvatska radiotelevizija, Hrvatske autoceste d.o.o., Hrvatske vode, Hrvatski hidrografski institut, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo unutarnjih poslova, Ministarstvo uprave, Nastavni zavod za hitnu medicinu – piše Poslovni.hr.

Dražba će u subotu početi u 9 sati. Ponuditelji će moći odabrati željeno vozilo, skupinu vozila, radni stroj ili opremu birajući među 207 predmeta prodaje.Ponuditelj može postati svaka osoba koja uplati jamčevinu, to jest, novčani polog za predmet prodaje.

Iznos jamčevine izražava se i uplaćuje u kunama, a izračunava se množenjem iznosa početne cijene predmeta prodaje s deset posto. Minimalna jamčevina iznosi 200 kuna. Jamčevina mora biti evidentirana na računu društva TRCZ Automobili d.o.o. do petka, 07.08.2020., u 12:00 sati.

Detaljnije podatke o preduvjetu za sudjelovanje, nazivima predmeta prodaje, godinama njihove proizvodnje, uvjetima prodaje, iznosu, roku i načinima uplate jamčevine potencijalni ponuditelji saznat će u Pozivu na nadmetanje objavljenom na mrežnoj stranici organizatora javne dražbe, društva TRCZ AUTOMOBILI d.o.o.. Na istom mjestu moguće je razgledati fotografije svakog predmeta prodaje.

Ponuditelji mogu razgledati 06. i 07.02.2020., od 10:00 do 14:00 sati, na skladištu društva TRCZ AUTOMOBILI d.o.o., Ljudevita Posavskog 43, 10 360 Sesvete.

TRCZ Automobili upozorava da su predmeti prodaje neispitani, moguće neispravni ili nekompletni te se prodaju u zatečenom stanju ‘viđeno-kupljeno’, zbog čega naknadni prigovori po bilo kojoj osnovi nisu mogući.

M.D. / ilustracija pixabay

- Oglas -