Četvrtak, 23 svibnja, 2024
NaslovnicaMAKARSKAVIDEO Održana primopredaja vlasti u Makarskoj, pogledajte prve izjave

VIDEO Održana primopredaja vlasti u Makarskoj, pogledajte prve izjave

Novoizabrani gradonačelnik Zoran Paunović i njegova zamjenica Antonia Radić Brkan u podne su i službeno preuzeli vlast u Gradu Makarskoj, a današnjoj primopredaji bila je prisutna i naša novinarska ekipa.

U uredu gradonačelnika dočekali su ih dosadašnji poteštat Jure Brkan i zamjenik Joze Vranješ, a malo kasnije su u gradskoj vijećnici organizirane i izjave za medije. U svom oproštajnom obraćanju Jure Brkan i Joze Vranješ naglasili su kako Makarsku ostavljaju boljom, ljepšom i kulturnijom, s preko 30 milijuna kuna na računu, uz brojne započete projekte za koje vjeruju da će ih nova vlast završiti, te su poželjeli Paunoviću uspješan mandat.

Zatim su se pred medijima pojavili Zoran Paunović i njegova zamjenica Antonia Radić Brkan.

– Naš cilj je što prije obaviti razgovor sa svim pročelnicima gradskih upravnih odjela, ravnateljima gradskih ustanova i direktorima gradskih tvrtki, razgovarati o radu i o svim projektima koji su u tijeku i koji su planirani kako ne bi bilo nikakvih problema u funkcioniranju bilo kojeg segmenta u gradu.

Kao što sam već objavio na društvenim mrežama, od strane građana dobio sam niz prigovora o potencijalnim spornim odlukama donesenim posljednjih dana te ovim putem još jednom želim naglasiti da nikome nećemo dopustiti zloupotrebu prostora između izbornog ciklusa i primopredaje vlasti.

Nećemo lomiti preko koljena, ali provjerit ćemo zakonsku utemeljenost svih odluka donesenih posljednjih dana i nastaviti s radom u kojem je za nas jedno ključno: rad za dobrobit svih naših stanovnika i podizanje kvalitete usluga u našem gradu.

Transparentnost prema medijima i građanima je naš imperativ , o tome smo govorili u kampanji i promjenu na tom polju građani Makarske osjetit će vrlo skoro – kazao je Paunović.

Više možete pogledati i čuti u video prilogu.
Piše i snimio :O Franić

- Oglas -