Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaMAKARSKAVIDEO: U MAKARSKOJ BAREM 42 AKTIVNA SLUČAJA KORONE Dražen Nemčić: "Možemo očekivati...

VIDEO: U MAKARSKOJ BAREM 42 AKTIVNA SLUČAJA KORONE Dražen Nemčić: “Možemo očekivati novi porast, najvažnije je da ostanemo odgovorni”

Danas je, nažalost, kao i u ostatku Hrvatske i u Makarskoj postavljen neslavni rekord – čak 21 novi slučaj, odnosno sada ukupno 42 registrirane osobe koje su zaražene koronavirusom na području Grada Makarske.

Kako nam kaže načelnik Stožera civilne zaštite grada Makarske Dražen Nemčić kazao nam je danas da se, s obzirom na posljednja događanja, očekivao rast broja zaraženih, no nadali su se ipak manjem. Nove vijesti o zaraženima u Makarskoj, dodao je, možemo očekivati i na to treba biti spreman.

-Sigurno možemo očekivati još neki porast, jer na ovaj broj slučajeva postoji i određen broj kontakata, no treba imati povjerenje u struku, epidemiologe koji dobro rade svoj posao. Nezahvalno je prognozirati koliki bi daljnji porast mogao biti, ali nadamo se da u budućnosti nećemo imati novih izvora, u smislu pojedinaca koji šire bolest dalje – kazao je, između ostalog, Nemčić u razgovoru za Makarska danas. Pogledajte video.
M.D.
- Oglas -