Petak, 14 lipnja, 2024
NaslovnicaMAKARSKAUdruga osoba s invaliditetom Sunce proslavila 30. rođendan

Udruga osoba s invaliditetom Sunce proslavila 30. rođendan

Udruga osoba s invaliditetom „Sunce“ sinoć je u prostorima PŠRD Arbun s ponosom proslavila svoj 30. rođendan, okupljajući veliki broj članova, korisnika, prijatelja i podupiratelja. Ova posebna večer bila je obilježena veseljem, zajedništvom i srdačnom atmosferom koja je prožimala cijeli događaj, a voditelj Teo Erceg uspješno je koordinirao svečani program.

Proslava je započela okupljanjem u 19:00 sati, a svečani pozdravni govor u 19:30 sati dao je ton večeri. Gosti su uživali u nastupima dječje klape „Biokovo“ iz Osnovne škole Stjepana Ivičevića pod vodstvom profesora Josipa Tomasovića i nove makarske klape „Muccurum“, koji su svojim pjesmama ispunili srca svih prisutnih.

Poseban trenutak večeri bila je podjela zahvalnica za dugogodišnju podršku, gdje su se istaknuli pojedinci i organizacije koje su svojim zalaganjem i podrškom značajno doprinijeli radu Udruge. Izvršna direktorica Olivija Prodan Ravlić s pozornice je prozivala dugogodišnje podupiratelje, a predsjednik upravnog odbora Robertino Glavičić i Ramona Tarčuki dodijelili su im zahvalnice za doprinos i suradnju svih ovih godina. Njihov doprinos pridonio je da udruga „Sunce“ naraste do statusa kojeg danas ima, a korisnici su zahvaljujući dugogodišnjem trudu Udruge stekli potrebnu razinu stručne podrške za vođenje kvalitetnijeg i dostojanstvenog života.

Ova priznanja bila su iskren izraz zahvalnosti svima koji su sudjelovali u stvaranju inkluzivnog i podržavajućeg okruženja za osobe s invaliditetom i djecu s teškoćama u razvoju. Privrženost lokalne zajednice Udruzi Sunce pokazuje se i kroz običaj kojim se ne može pohvaliti nijedna druga udruga u Hrvatskoj – prilozima sa sprovoda članova obitelji u korist Udruge. Čak i u najtežim trenucima, naši sugrađani misle na Udrugu. Ova gesta dodatno svjedoči o snažnoj vezi između Udruge i lokalne zajednice.

Gastronomski dio večeri dodatno je obogatio chef Dragan Puharić, zajedno s mladim talentima Dušanom Divićem i Martinom Vukadinom, koji su pripremili ukusnu dalmatinsku spizu – brudet od sipe sa lećom i orzom. Ovaj kulinarski specijalitet bio je prava poslastica za sve goste, dodatno pridonoseći cjelokupnom užitku večeri.

Klapa „Srdela“ nastavila je glazbeni dio programa, dodatno podižući atmosferu, dok je DJ Spajić zabavljao goste do kasnih večernjih sati.
Vrhunac večeri bio je zajedničko rezanje torte i zdravica uz šampanjac, simbolizirajući uspješne tri dekade rada i zajedništva.

– Proslava 30. rođendana udruge „Sunce“ bila je dokaz snage zajednice i ljubavi prema radu koji udruga „Sunce“ neprestano pruža. Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali i podržali nas, te se veselimo budućim zajedničkim uspjesima.Posebnu zahvalu upućujemo svima koji su pomogli Udruzi da se ova proslava uspješno realizira. Vaša podrška i angažman omogućili su nam da zajednički proslavimo ovaj važan jubilej na najljepši mogući način. Udruga „Sunce“ je NAŠA udruga – mjesto gdje zajednički gradimo svjetliju budućnost za sve naše korisnike.Udruga „Sunce“ neprestano radi na unaprjeđenju kvalitete života svojih korisnika, uspješno vodeći projekte i misleći na budućnost, kako bi nastavila biti sigurno utočište za sve koji trebaju podršku – objavili su iz udruge Sunce.
foto: Udruga Sunce

- Oglas -