Četvrtak, 29 veljače, 2024
NaslovnicaMOZAIKŽivotU subotu izvlačenje dobitnika Velike nagradne igre Apfela

U subotu izvlačenje dobitnika Velike nagradne igre Apfela

Supermarket Apfel s uzbuđenjem najavljuje da će se sutra, 21. siječnja 2024. održati izvlačenje sretnih dobitnika u sklopu Apfelove Velike nagradne igre, koja je trajala od 7. listopada 2023. do 15. siječnja 2024. godine. Izvlačenje će se održati u Supermarketu Apfel s početkom u 11 sati.

Tročlana komisiju, koja će pažljivo nadgledati proces izvlačenja, čine Danica Lukanović, voditeljica računovodstveno-financijskog sektora; Matko Pašalić, izvršni direktor; te Marijana Roso, voditeljica supermarketa i gastro centra.

Svi kupci koji su sudjelovali u nagradnoj igri imali su priliku skupiti različite artikle na svojim računima i ubaciti ih u tipizirane kuverte na za to predviđena mjesta, ulaze u igru za jednu od sljedećih 10 nagrada:

Automobil Dacia Sandero Stepway
Vrtna Garnitura
6 mjeseci fitness članarine u Apfel Areni
Najam sjenice s roštiljem s uključenom hranom i pićem za 8 osoba
Štapni usisavač

Poklon bon supermarket u vrijednosti 130 €
Poklon bon sitni inventar u vrijednosti 130€
Tablet
Smartphone
Štapni mikser

Pridružite nam se sutra kako biste zajedno s nama otkrili tko su sretni dobitnici ovih fantastičnih nagrada! Svi kupci u Apfel marketu sutra će od 9 sati imati -10% popusta na ukupni iznos kupovine i zavrtiti kolo sreće i možda dobiti neku od nagrada koje su osigurali sponzori – pozivaju iz Apfela.

- Oglas -