Subota, 20 travnja, 2024
NaslovnicaMAKARSKAMAKARSKA BALATURA Odabrani dobitnici nagradnog natječaja Turističke zajednice Makarska

MAKARSKA BALATURA Odabrani dobitnici nagradnog natječaja Turističke zajednice Makarska

Nakon što je 1.srpnja i službeno završen rok za prijave, na današnjem sastanku komisije nagradnog natječaja Makarska balatura, održanom u prostorijama Turističke zajednice Makarska izabrani su i dobitnici nagrada.

Podsjetimo, zbog interesa građana natječaj je, umjesto do početka lipnja, potrajao sve do prvog dana srpnja a nakon što su pregledane pristigle fotografije, odlučeno je da se dodijele čak tri prve nagrade od po 2.000 kuna – tako će prvu nagradu za najljepši balkon dobiti Mladenka Puharić, dok će prva nagrada za najljepši vrt pripasti Bosiljki Prdelet. Uz njih, prvu nagradu zaslužio je i Mate Ribičić u posebnoj kategoriji, odnosno zbog načina na kojeg je uredio prilaz u svoju stambenu zgradu.

Uz to, pala je odluka i za druge nagrade, odnosno iznos od po 1.000 kuna – tako će drugu nagradu za najljepši balkon dobiti Nada Kuran, dok će drugom nagradom u kategoriji najljepšeg vrta biti nagrađena Anita Borić. O nagradama je odlučivala komisija koju su činili direktorica TZ Makarska Hloverka Novak Srzić, ravnateljica Razvojne agencije MARA Lidija Vukadin Vranješ te gradski vijećnik Ivan Šimić, a dodjela nagrada održat će se u uredu TZ Makarska u srijedu 17.srpnja.
O.F.

 

- Oglas -