Subota, 13 srpnja, 2024
NaslovnicaMOZAIKU MAKARSKOJ OTVORENA RENT A CAR AGENCIJA SEVEN "Jedini u Hrvatskoj nudimo...

U MAKARSKOJ OTVORENA RENT A CAR AGENCIJA SEVEN “Jedini u Hrvatskoj nudimo da klijent ovdje iznajmi automobil, a ostavi ga u bilo kojoj stranoj zemlji”

Nikada teža turistička sezona ipak nije obeshrabrila baš svakog poduzetnika – treba vjerovati u svoju ideju i realizirati je do kraja, a upravo jednu takvu priču zabilježili smo jučer u Ulici kralja Zvonimira u Makarskoj gdje je otvorena nova rent a car agencija Seven, u vlasništvu Mije Jovića. Malu svečanost otvorenja zabilježila je i naša ekipa, a usput smo popričali i s vlasnikom, koji nam kaže da donosi neke novosti u ren a car ponudu u Makarskoj.

 

Jović je, inače, godinama radio kao voditelj u jednom rent a car centru, nakon čega se odlučio pokrenuti vlastiti biznis.

-Bazirao sam se više na neku luksuzniju ponudu automobila, dakle nove mercedese, BMW-ove, a ono po čemu smo posebni je da jedini u Hrvatskoj nudimo opciju da klijent ovdje preuzme automobil a ostavi ga u bilo kojoj drugoj zemlji – Njemačkoj, Češkoj, Austriji, Italiji ili drugdje. Ranije sam često znao čuti upravo takve upite ali agencije ovdje nisu davale slične mogućnosti, pa sam odlučio sam pokušati s tim. Mislim da sam dobro pogodio jer već sada postoji dosta interesa za takvu ponudu – otkriva nam Mijo Jović.

Foto: Duje Antonini

Kako dodaje, Seven ima opciju servisiranja automobila, odnosno ukoliko neki gost u Makarskoj ošteti svoj automobil, agencija obavi servis a gostu daje zamjenski automobil, te naposlijetku dostavlja njegovo popravljeno vozilo gdje treba.

M.D. / foto Duje Antonini

- Oglas -