Srijeda, 29 studenoga, 2023
NaslovnicaMOZAIKU 45.GODINI ŽIVOTA Iznenada preminula ravnateljica Srednje škole Brač u Supetru prof....

U 45.GODINI ŽIVOTA Iznenada preminula ravnateljica Srednje škole Brač u Supetru prof. Slavica Pavišić

Tužna vijest stiže nam s Brača. U nedjelju, 8. ožujka u 45. godini života iznenada je preminula ravnateljica Srednje škole Brač u Supetru, profesorica Slavica Pavišić – prenosi Dalmacija danas.

Slavica Pavišić bila je ravnateljica te škole od 1. rujna 2019. godine, nakon 19 godina njezina pedagoškog rada. Radila je u nekoliko škola na Braču na radnom mjestu učitelja i nastavnika fizike. Bila je tako zaposlenik Srednje škole “Bol” u Bolu, Osnovne škole Vladimira Nazora u Postirima i Srednje škole Brač u Supetru.

Prerana smrt prof. Pavišić veliki je gubitak za školu u Supetru, u kojoj je bila pedagoški i stručni rukovoditelj, njezine djelatnike i učenike, ali i za odgojno-obrazovne radnike na otoku Braču, posebno u ustanovama gdje je radila i ostavila svoj pečat. Kako doznaje portal Brač danas, zbog smrti ravnateljice Pavišić i sutra će u toj školi biti skraćena nastava, i to do 12 sati.Posljednji ispraćaj ravnateljice Pavišić bit će u utorak, 10.ožujka u 15:30 sati na mjesnom groblju u Nerežišćima.

Hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu Željana Zovko uputila je danas, 9. ožujka, izraze sućuti Srednjoj školi Brač u Supetru u povodu smrti ravnateljice škole prof. Slavice Pavišić.

M.D. / foto J.Bašić

- Oglas -