Četvrtak, 30 svibnja, 2024
NaslovnicaAKTUALNOU 14 sati počinje Memorijalni festival Mike, zvijezde večeri Goran Bare &...

U 14 sati počinje Memorijalni festival Mike, zvijezde večeri Goran Bare & Majke

Memorijalni festival Mike stigao je do svog ovogodišnjeg izdanja koje započinje danas (subota 29.4.) od 14 sati na Gradskom sportskom centru Makarska, te u parku fra Jure Radića gdje u večernjem dijelu programa nastupaju Goran Bare i Majke, Laka te ABOP.

Kao i svake godine, festival u popodnevnom programu donosi sportska natjecanja, koji će uz ona standardna u malom balunu, basketu, povlačenju konopa, šijavici i bućama, ove godine donijeti i turnir u odbojci. Neće biti zaboravljeni ni najmlađi, za koje su pripremljene dječje sportske igre uz animatore.

U večernjim satima program seli na pozornicu u parku fra Jure Radića gdje će za glazbenu podlogu biti zadužen DJ Spajić, a posjetitelje čeka bogat koncertni program kojeg otvara Elvir Laković Laka, zvijezde večeri su Goran Bare i Majke nakon kojig slijedi after uz nastup agrebačkih ABOP.

– Uz tradicionalno skupljanje prihoda za daljnji rad udruge Mike, ove godine će se u sklopu festivala održati i disco buvljak, za koji će posjetitelji moći donirati do 5 predmeta u „disco stilu“, a sav prihod od buvljaka namijenjen je projektu za potpomognutu komunikaciju djece s teškoćama u razvoju „Komunicirajmo zajedno“ OŠ Stjepana Ivičevića Makarska – podsjećaju organizatori.
MD/foto Udruga Milan Ožić Mike/ilustracija

- Oglas -