Subota, 13 travnja, 2024
NaslovnicaMAKARSKATuristička zajednica Makarska raspisala Javni poziv za sudjelovanje na ovosezonskim Ribarskim večerima

Turistička zajednica Makarska raspisala Javni poziv za sudjelovanje na ovosezonskim Ribarskim večerima

Turistička zajednica grada Makarske raspisala je javni poziv za podnošenje prijava za sudjelovanje na manifestaciji Ribarske večeri za sezonu 2023.

Pozivaju se ugostitelji, trgovci, vlasnici OPG-ova, udruge i sl. s područja grada Makarske, da podnesu zahtjev za iskazivanjem interesa, a datumi ovoljetnih Ribarskih večeri,koje se nakon dužeg vremena vraćaju u ljetnu ponudu, su 19. lipnja, 10. srpnja, 24. srpnja, 07. kolovoza, 21. kolovoza te 04. rujna.

Mjesto održavanja ,,Ribarskih večeri” je Obala kralja Tomislava – Gradska riva.

Kako stoji u pozivu, prijavljeni u danima održavanja manifestacije ,,Ribarske večeri” mogu imati u ponudi; vino i bezalkoholna pića (ne uključuje bezalkoholno pivo), ribu, plodove mora, pršut, sir te isključivo dalmatinske slastice ograničene lokalitetom (makarana – rafiol) i slasnice (slane srdele/inćun, soparnik i sl.) i to kao sadržaj ugostiteljske ponude. Ugostiteljska ponuda može sadržavati proizvode i razne plodine s vlastitog OPG-a ili SOPGA. Prijavljenom nije neophodno prodavati plodine s tuđeg OPG-a ili SOPG-a, ali se potiče ako je izrazit lokalni karakter.

Vrijeme održavanja sajma je od 16:00 sati početnog datuma, do 01:00 sat naredni dan.

Raspored dodijeljenih mjesta obavlja Turistička zajednica grada Makarske. Prijavljeni se obavezuje platiti naknadu za čišćenje javne površine na kojoj se održava manifestacija.

Cjelovit tekst Javnog poziva možete pogledati na ovoj POVEZNICI.
MD/ foto MD

- Oglas -