Petak, 14 lipnja, 2024
NaslovnicaRIVIJERATučepiTučepi: Ove subote robotičke radionice i akcija čišćenja podmorja

Tučepi: Ove subote robotičke radionice i akcija čišćenja podmorja

Na području općine Tučepi ove subote nudi se zanimljiv sadržaj za sve uzraste. Oni najmlađi dobit će priliku okušati se u robotici, dok se onim starijima pruža mogućnost da naše more učine čišćim i ljepšim (barem donekle).

U organizaciji udruge Kredenca u Osnovnu školu Tučepi, u suradnji s udrugom RoboFutura iz Kaštela, dolaze robotičke edukacijske radionice za djecu u dobi od 5-10 godina. Djevojčice i dječaci vrtićkog uzrasta (od 5-7 godina) priliku da uz dobru zabavu steknu i nova znanja imat će u periodu od 10:00 do 12:00 dok će učenici nižih razreda osnovne škole tu mogućnost imati od 14:00 do 16:00.

Vrijedi napomenuti da je zbog ograničene količine opreme broj sudionika limitiran. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na broj 098 239 028. U prijavi je dovoljno navesti ime i prezime, godinu rođenja, ime roditelja i kontakt broj.

Uz robotičke radionice, u subotu ujutro u organizaciji Kredence održat će se i akcija čišćenja podmorja. Ista će se provesti u tučepskoj lučici, a početak akcije planiran je za 8:30.
D.Srzić

- Oglas -