Subota, 15 lipnja, 2024
NaslovnicaMOZAIKŽivotTKO ĆE BITI NOVA MISS HRVATSKE Kreće potraga za djevojkom koja će...

TKO ĆE BITI NOVA MISS HRVATSKE Kreće potraga za djevojkom koja će braniti hrvatske boje u svijetu

Iza Izbora za Miss je 28 godina tradicije, iskustva i napretka, 28 djevojaka koje su imale čast predstavljati Republiku Hrvatsku na najstarijem i najglamuroznijem natjecanju u svijetu – Miss World. Djevojke su osim ljepote imale karakter i karizmu, ali i pokazale svijetu svoje kvalitete, običaje i kulturu koju nose u svojim srcima.

Sada je vrijeme da se pronađe novu Miss Hrvatske, koja će naslijediti Katarinu Mamić koja je Lijepu našu predstavljala prošle godine u Londonu.

Sve djevojke koje žele postati dio lijepe i bajkovite priče, ostaviti svoj trag, pokazati svoje kvalitete, sklopiti nova prijateljstva i otići na mjesta gdje nikad nisu bile, ovo je njihova prilika. Ukoliko imaš između 16 i pol i 26 godina, možeš postati dio tima Direkcije Miss Hrvatske i dobiti priliku da postaneš Miss obitelj i ponosno predstaviš našu zemlju pred očima cijelog svijeta – poruka je organizatora.

Sve djevojke koje žele okušati sreću, pokazati svoju ugodnu vanjštinu ali brojne druge kvalitete koje imaju, mogu se prijaviti putem stranice www.miss.hr, ili direktno na prijavnicu https://miss.hr/Prijavnica#.XhxUfCMo_IU

M.D. / foto Boris Mataković

 

- Oglas -