Nedjelja, 16 lipnja, 2024
NaslovnicaSPORTTENIS Uspješan nastup Luke Ereša na turniru u Stobreču

TENIS Uspješan nastup Luke Ereša na turniru u Stobreču

Proteklog vikenda održano je OP TK Stobreč do 16 godina na kojem je nastupio i naš Makaranin Luka Ereš i osvojio treće mjesto u singlu i drugo u parovima! Nakon malo duže pauze koju je napravio da bi se posvetio školi i malo se odmorio od turnira,Ereš je ponovo startao i to vrlo uspješno. U međuvremenu je i promijenio klub i prešao u Split 1950 za koji ga očekuje i ekipno natjecanje.

Za prolaz u glavni turnir morao je prvo proći kvalifikacijsku grupu. Redom je pobijedio Nou Kelavu(Zadar 08) 4:2,4:0 i Leona Bublu (Stobreč) 4:1,4:1 te tako osvojio prvo mjesto u grupi.Prvo kolo glavnog turnira je bio slobodan,a za prolaz u polufinale pobijedio je Tomu Padovana (Pomak) 4:0,4:3.

Polufinalni susret izgubio je od vrlo dobrog Karla Filipa Jukića(Iteam) 1:4,1:4.Jukić je na kraju i osvojio turnir i u finalu pobijedio Brunu Terzea(Stobreč) 4:2,4:2. Parove je odigrao sa Krešimirom Čurkovićem (Pomak) s kojim je došao do finala.U finalu su u napetoj borbi izgubili 2:4,4:1,7:10 protiv Karla Jukića (Iteam) i Antona Kraljevića (Kaštela) te osvojili drugo mjesto. Čestitke TK Split 1950, te trenerima Hrvoju Milinoviću i Draganu Vukoviću.
MD/ foto privatni album

- Oglas -