Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaBOŽIĆNI GRADVIDEO I FOTOGALERIJA Pogledajte kako je bilo na otvaranju Božićnog grada 2019

VIDEO I FOTOGALERIJA Pogledajte kako je bilo na otvaranju Božićnog grada 2019

Svjetla makarskog Božićnog grada upaljena su jučer pred nekoliko tisuća posjetitelja i u odličnoj atmosferi uz druženje, piće te koncert naše pop zvijezde Nine Badrić koja je svojim nastupom započela niz događanja koja će trajati sve tamo do prvih dana siječnja 2020.godine. Nešto iza 17 sati na pozornicu Božićnog grada izišli su zamjenik gradonačelnika Makarske Dražen Nemčić i direktorica TZ Makarska Hloverka Novak Srzić, zahvalivši se svima koji su sudjelovali u projektu osvjetljavanja Božićnog grada i čitavom kompliciranom poslu spajanja, prije svega Ivanu Rosi i njegovoj supruzi Zrinki, te tvrtci Elektro Makarska. Zašto im je upućena posebna zahvala vidjelo se par trenutaka kasnije, kada je čitav plato, zajedno s parkom fra Jure Radića, zasjao snagom, kažu, nekoliko stotina tisuća svjetala. Dok je uvodni dio programa pripao klaunu Šarenku i dječjoj zabavi uz Snježno kraljevstvo, centralni dio programa započeo je od 18 sati kada se na pozornicu popela Nina Badrić u pratnji svog benda.

-Mislim da je početak bio fantastičan. I Grad i Turistička zajednica su se stvarno potrudili, ono što sam i sam mogao vidjeti je da su ljudi bili oduševljeni kako ove godine Božićni grad izgleda. Vjerujem da je za naš grad ovo ujedno i jedna velika i kvalitetna prezentcija, a nema nikakve sumnje da smo napravili dobar posao – smatra dogradonačelnik Nemčić.
-Stvarno vjerujem da će naši sugrađani zajedno sa svim gostima koji provedu dio blagdana u Makarskoj biti zadovoljni, jer smo učinili sve da im ponudimo najbogatiji program do sada. Vjerujem da će već i snimke i fotografije s otvaranja, mnogima koji ne žive u Makarskoj, biti razlog da u idućim danima posjete naš Božićni grad a ja bih iskoristila još jednom priliku da i sama pozovem sve naše sugrađane da nam se pridruže – dodat će Hloverka Novak Srzić.

Naravno, sinoćnja događanja popratila je i naša ekipa – stoga vam donosimo bogatu fotogaleriju te video prilog koji će vam, nadamo se, lijepo dočarati sinoćnju atmosferu. Događanja u Božićnom gradu svakodnevno možete pratiti na portalu Makarska danas.

O.Franić / Foto: D. Antonini

- Oglas -