Ponedjeljak, 20 svibnja, 2024
NaslovnicaMAKARSKASVEČANI PRIJEM Priznanja i novčane nagrade sportašima za izvrsne rezultate u 2022.

SVEČANI PRIJEM Priznanja i novčane nagrade sportašima za izvrsne rezultate u 2022.

U makarskog gradskoj Vijećnici danas je održan svečani prijem za sportaše koji su se istaknuli rezultatima postignutima tijekom 2022.godine – Tonija Vujčića (1. mjesto na 19. Svjetskom prvenstvu u šahu za gluhe u Varšavi), atletičarku Klaru Andrijašević (1. mjesto na Nacionalnom Prvenstvu za seniorke u disciplini trčanje na 1500 metara), biciklista Ivana Okmažića (1. mjesto u kategoriji juniora na Nacionalnom Prvenstvu u cross country-u) veslača Ivana Talaju (1. mjesto na Nacionalnom Prvenstvu za juniore u veslanju u kategoriji samac) te Lorena Gazilj i Kristinu Ravlić ( prvakinje Hrvatske u kickboxingu u seniorskoj konkurenciji).

Temeljem Odluke Zajednice sportskih udruga grada Makarske njihovim klubovima danas su dodijeljene novčane nagrade i to Šahovskom klubu Makarska 2.200,00 eura, Atletskom klubu Sveti Marko 1.500,00 eura, Biciklističkom klubu Makarska 300,00 eura, Veslačkom klubu Biokovo 300,00 eura te Kickboxing klubu Mawashi 300,00 eura.

Dobrodošlicu mladim sportašima koji svojim uspješnim nastupima promoviraju grad Makarsku kao grad sporta i grad velikih sportskih talenata, prva je zaželjela privremena pročelnica Upravnog odjela za javne potrebe i društvene djelatnosti Sandra Vranješ dok su priznanja i nagrade sportašima i predstavnicima klubova zajedno uručili gradonačelnik Zoran Paunović, predsjednik Zajednice sportskih udruga Ante Bilić i predsjednik Upravnog vijeća Gradskog sportskog centra i savjetnik za projekte u sportu Stjepan Zelić.

Temeljem Odluke Zajednice sportskih udruga grada Makarske, kako je najavila privremena pročelnica, uskoro će biti organizirani prijemi za Ragbi klub Makarska rivijera i MNK Novo vrijeme. Najavljeno je i donošenje Pravilnika Zajednice sportskih udruga temeljem kojeg će se dodjeljivati novčane nagrade u 2023., a svi klubovi su pozvani na aktivnije korištenje SOM aplikacije radi lakše komunikacije i transparentnosti djelovanja svih udruga – objavili su iz Grada Makarske.
MD/foto Grad Makarska

- Oglas -