Utorak, 21 svibnja, 2024
NaslovnicaMAKARSKASUTRA Terapijska šetnja "Priroda i društvo" vodi vas u Krvavicu

SUTRA Terapijska šetnja “Priroda i društvo” vodi vas u Krvavicu

Sutra će se, s početkom u 9 sati, održati terapijska šetnja pod nazivom Priroda i društvo, a sve u sklopu akcije čišćenja bivšeg lječilišta u Krvavici. Polazak je na šetnici ispod hotela Dalmacija, a ide se do Krvavice.
– Zadatak nam je uz šetnju fotografirati prirodu, pejzaže, slobodni prostor koji nas okružuje, a isto tako po dolasku u Krvavicu imat ćemo zadatak fotografijom zabilježiti osobni doživljaj objekta u borovoj šumi, uz plažu koji je arhitektonsko remek djelo projektirano za potrebe liječenja i rehabilitacije djece.
Cilj nam je razvoj svjesnog odnosa prema lokalitetu, građevini te potaknuti promišljanje o društvenom okruženju i utjecaju objekta na razvoj zajednice.
Sudionike ove ture molimo da po završetku kao rezultat ove vođene ture izaberu i pošalju nam dvije fotografije. Jedna fotografija treba prikazivati Vaš doživljaj prirode, a druga fotografija Vaš doživljaj objekta.
Fotografije ćemo iskoristit u svrhu izložbe rezultata ove radionice, a biti će prikazani kroz virtualnu izložbu na Facebook stranicama udruge, stoji u objavi organizatora.
Obavezna je prijava porukom na 091 522 9484 ili u inbox, a kontakt osoba za šetnju je Dijana (098 819354).
M.D./foto M.D.
- Oglas -