Četvrtak, 22 veljače, 2024
NaslovnicaMAKARSKASUPRUGA POZITIVNA Načelnik makarskog Stožera Dražen Nemčić u izolaciji s obitelji

SUPRUGA POZITIVNA Načelnik makarskog Stožera Dražen Nemčić u izolaciji s obitelji

Načelnik Stožera civilne zaštite grada Makarske Dražen Nemčić od ponedjeljka se nalazi u samoizolaciji, nakon što mu je u obitelji potvrđen nalaz na COVID-19. Informaciju je podijelio na svojoj Facebook stranici. Nemčića se uistinu nije moglo vidjeti jučer prilikom obilježavanja Dana sjećanja, a danas je i službeno jasno zašto.

Danas je supruga dobila pozitivan nalaz na COVID-19. Simptome je osjetila u ponedjeljak popodne. Bolovi u tijelu, temperatura i grlobolja. Danas je bolje. Ja i djeca još nemamo simptome, ali smo od ponedjeljka u preventivnoj izolaciji i nismo imali kontakte (Nia nije bila u vrtiću, Noa u školi, ja na poslu) – objavio je Nemčić.

Od danas smo u izolaciji. Pitate se kako je zaražena? Kao i u većini slučajeva, neodgovorni pojedinac krivo je shvatio da ne mora biti u samoizolaciji (iako je član obitelji pozitivan) jer ga epidemiolog nije zvao. Budite i ostanite odgovorni, ponašajte se prema uputama Zavoda za javno zdravstvo i Stožera CZ RH! Čuvajući sebe, čuvate i druge, pogotovo one lošeg zdravlja kojima zaraza može biti kobna.
M.D. / foto Facebook

- Oglas -