Petak, 23 veljače, 2024
NaslovnicaVIJESTIHrvatskaSplit: 23-godišnjak nožem napao Britance, jednoga teško ozlijedio

Split: 23-godišnjak nožem napao Britance, jednoga teško ozlijedio

Splitska policija privela je 23-godišnjaka kojega sumnjiči da je u Splitu napao dvojicu britanskih državljana, tereteći ga za pokušaj ubojstva oštrim predmetom i nanošenje teških ozljeda (jednom Britancu slomljen nos).

PU splitsko-dalmatinska u četvrtak je priopćila da je dovršila kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom, kojega je kazneno prijavila za ubojstvo u pokušaju i nanošenje teških tjelesnih ozljeda.

Sumnjiči ga da je 30. srpnja u večernjim satima fizički napao dvojicu državljana Velike Britanije, 18-godišnjaka i maloljetnika, pri čemu je 18-godišnjak zadobio teške tjelesne ozljede, a maloljetnik lakše (ubod oštrim predmetom).

Uz kaznenu prijavu 23-godišnjak je priveden pritvorskom nadzorniku, kažu u policiji.

Inače, policija je dan nakon napada izvijestila da su dvojica Britanaca ozlijeđena u tučnjavi u središtu Splita, te im je liječnička pomoć pružena u splitskom KBC-u.

“Liječnička pomoć pružena je dvojici britanskih državljana u splitskom KBC-u te je utvrđeno da je jedan od njih dobio tešku tjelesnu ozljedu, frakturu nosne kosti, a drugi lakšu ozljedu, ubod oštrim predmetom”, rekao je tada policijski dužnosnik za odnose s javnošću Jerko Kurevija. Fizički sukob dogodio se oko 22:45 u Milićevoj ulici.
Hina

- Oglas -