Subota, 20 travnja, 2024
NaslovnicaVIJESTIDalmacijaŠOK U NOVOM VREMENU APFEL: Ivica Osibov novi trener, Teo Strunje preuzima...

ŠOK U NOVOM VREMENU APFEL: Ivica Osibov novi trener, Teo Strunje preuzima Split Tommy?

Još jučer (utorak) je ljubitelje futsala u Makarskoj šokirala vijest iz MNK Novo Vrijeme Apfel, da Teo Strunje nakon tri godine i dva osvojena prvenstva napušta kormilo aktualnog prvaka Hrvatske.

Dok je prvog dana u klubu vladala svojevrsna silenzio stampa i zamolili su nas da pričekamo kraće vrijeme, danas smo u razgovoru sa sportskim direktorom Borislavom Vukovićem Boćom otkrili nešto više o razlozima rastanka između makarske momčadi i dosadašnjeg trenera. – Moram priznati da je i nas u klubu šokirala odluka Tea Strunje da ne produži dalje s nama jer na stolu ima neku drugu ponudu, najvjerojatnije Split Tommyja. Mi smo se odmah dali u potragu i novim trenerom naše ekipe imenovan je Ivica Osibov, koji se evo nakon pet godina vraća na klupu Novog Vremena Apfel. Nadamo se uspješnoj suradnji i nastavku dobrih rezultata našeg kolektiva – dodao je Vuković.

S druge strane, već je poznato da se trofejna ekipa neće zadržati u istom sastavu u kojem je nedavno osvojila prvenstvo – jedan od sjajnih Brazilaca Eduardo prešao je u portugalski Fundao, dok drugi makarski Brazilac Lucas ima želju ostvariti angažman u španjolskoj prvoj ligi, no ukoliko mu se želja ne ostvari, sjajni igrač najvjerojatnije će i dalje ostati u Makarskoj. S druge strane, u rubrici dolazaka za sada su poznata dva imena, to su Sven Horvath i Nikola Pašalić koji će doprinijeti širini makarske ekipe.
O.Franić

- Oglas -