Petak, 23 veljače, 2024
NaslovnicaAKTUALNOSLUŽBENO Aminess preuzimanjem novog hotela širi poslovanje na Makarsku

SLUŽBENO Aminess preuzimanjem novog hotela širi poslovanje na Makarsku

Turistička kompanija Aminess d.d. službeno je preuzela upravljanje nad novim hotelom Aminess Khalani Beach Hotel u Makarskoj. Aminess Khalani Beach Hotel u većinskom je vlasništvu Auctor grupe, dok će za upravljanje biti zadužen Aminess d.d. koji je također dio grupe. Hotel je još uvijek u izgradnji, a otvaranje se planira za sezonu 2022. godine.

Aminess Khalani Beach Hotel bit će prvi hotel s pet zvjezdica u Aminess portfelju, a zahvaljujući ovoj akviziciji Aminess će zaposliti 200 novih zaposlenika.

„Izrazito smo sretni i ponosni što brend Aminess dodatno širimo na području Dalmacije. Makarska je izuzetno značajna i poželjna destinacija na turističkoj karti Hrvatske te smo sigurni da će i naš hotel doprinijeti daljnjem kvalitativnom razvoju grada Makarske. Sigurni smo da ćemo preuzimanjem i vođenjem Aminess Khalani Beach Hotela ponuditi i osigurati dodatnu vrijednost na zadovoljstvo svih naših domaćih i stranih gostiju. Naša je ključna misija izvrsnost u turističkom sektoru što nas motivira da razvijamo sve destinacije u kojima Aminess djeluje te da paralelno podižemo kvalitetu naših smještajnih objekata kroz investicije i edukacije zaposlenih“, izjavila je Zrinka Bokulić, predsjednica Uprave Aminessa.

S Biokovom iza leđa i veličanstvenim pogledom na more i otoke, Aminess Khalani Beach Hotel dotiče vrhove hedonističke ponude Dalmacije, te će moći primiti gotovo šesto gostiju. Imat će 299 moderno opremljenih soba, obiteljskih soba i suiteova, od kojih će većina imati balkon s pogledom na more, a neke i whirlpool. Smješten je na jadranskoj obali, nadomak Makarske, a imat će tri vanjska bazena, te wellness i SPA centar koji će se prostirati na 1.600 m2 i uključivati unutarnji bazen te teretanu. Uz to, hotel će imati tri restorana, lobby bar, tri bara na bazenu te krovni bar i tri kongresne dvorane. Sadržavat će i dječje igraonice, vrhunske dječje animacijske programe, te atraktivnu plažu s beach barom.

U protekle je dvije godine Aminess proširio poslovanje na otok Krk te na južnu Dalmaciju, točnije Korčulu i Orebić. Pod brendom Aminess hoteli i kampovi tako se trenutno nalazi 13 hotela, 4 kampa s više od 450 mobilnih kućica, 92 apartmana i naselje od 80 vila, ukupnih kapaciteta od 5.149 smještajnih jedinica.

MD/foto: Aminess

- Oglas -