Četvrtak, 22 veljače, 2024
NaslovnicaMAKARSKA#SHAREBOX MAKARSKA Veliki interes građana za Božićnim buvljakom

#SHAREBOX MAKARSKA Veliki interes građana za Božićnim buvljakom

Prvi makarski #sharebox buvljak već je u samoj najavi pobudio veliki interes Makarana, stoga ne čudi jutrošnji šušur u prostoru Gradske galerije Antuna Gojaka te dvorane Arte, gdje su bile izložene odjeća, obuća, modni dodaci, kozmetika, knjige, igračke i sva sila stvari koju su građani u sklopu ove akcije mogli nabaviti po uistinu niskim cijenama.

Buvljak je organiziran od strane Savjetovališta Lanterna, a uz potporu Grada Makarske te tvrtke Modepack koja je osigurala kutije u kojima su građani mogli odlagati stvari koje su predvidjeli za ovaj neobični humanitarni sajam na Badnji dan.

– Zahvalila bih se svima koji su sudjelovali u prvom makarskom sharebox buvljaku, čija će prikupljena sredstva biti donirana onima kojima su najpotrebnija. Raduje nas veliki odaziv građana, s obzirom da se prikupilo na kraju oko 150 kutija, plus dvadeset do trideset donacija koje su ljudi donosili bez kutija, a isto tako nas raduje i veliki interes jutros. Vidjet ćemo, možda za vrijeme ovih blagdana uspijemo organizirati još jedan buvljak – kazala nam je Dora Puharić iz Savjetovališta Lanterna.

MD/foto MD

- Oglas -