Nedjelja, 14 travnja, 2024
NaslovnicaMOZAIKSAVJETOVALIŠTE LANTERNA U četvrtak panel rasprava Projekti – od ideje do realizacije

SAVJETOVALIŠTE LANTERNA U četvrtak panel rasprava Projekti – od ideje do realizacije

U sklopu projekta „Udruge za udruge“ Savjetovalište Lanterna kao nositelj projekta i Udruga OSI Sunce, UZOR Osejava i DAUP Orion kao partneri, organiziraju panel raspravu”Projekti – od ideje do realizacije”.

Raspravom bi pokušali utvrditi broj i vrstu pristiglih projektnih prijedloga i ideja temeljem javnog poziva Makarske razvojne agencija MARA-e svim zainteresiranim subjektima koji imaju namjeru pripreme i prijave svojih projekata na EU natječaje. Na raspravi bi bilo riječi o najavljenim natječajima koje bi odgovarali prikupljenim projektnim prijedlozima i idejama te uvjetima novog natječaja Grada Makarska i načinu sudjelovanja OCD-a na istom. Na primjerima dobre prakse pokušali bi utvrditi koje bi dosadašnje, ali i neke nove projektne aktivnosti udruge mogle koristiti u sljedećim partnerskim projektima s ciljem uspostave međusektorske suradnje.

Panel raspravu održat će se u četvrtak, 9. veljače 2023. s početkom u 10 sati u prostorijama MARA-e na Hrpini. Glavni panelisti su: Lidija Vukadin Vranješ (MARA), Ivona Vučić (Savjetovalište Lanterna), Olivia Prodan Ravlić (Udruga OSI Sunce) i Manuela Barbara Puharić (UZOR Osejava).

Raspravu će moderirat Petar Kelvišer, voditelj projektne aktivnosti uspostave sudioničkog upravljanja i međusektorske suradnje.

Pismenu ili usmenu potvrdu Vašeg sudjelovanja s imenima sudionika iz Vaše organizacije/ustanove (najviše dvoje) pošaljite nam na mail adresu savjetovalistelanterna@gmail.com ili nazovite 091 5317688 (Tanja Visković) , najkasnije do utorka, 7. veljače u 13 sati.
MD

- Oglas -