Nedjelja, 21 srpnja, 2024
NaslovnicaMOZAIKŽivotSAVJETOVALIŠTE LANTERNA Od subote ponovo kreću radionice kreativnog izražavanja Misli u boji

SAVJETOVALIŠTE LANTERNA Od subote ponovo kreću radionice kreativnog izražavanja Misli u boji

U subotu, 6. lipnja ponovo kreću radionice kreativnog izražavanja Misli u boji, ovaj put u prirodnom okruženju na Svetom Petru ili Osejavi (prema dogovoru) uz vodstvo naše voditeljice Tine Divić – javljaju iz Savjetovališta Lanterna.

Kreativna terapija se bavi otkrivanjem unutarnjih potencijala, kreativnih resursa, razvojem pozitivnih, jakih strana koje nam pomažu da se lakše suočimo s problemima, sagledamo ih u novom svjetlu, bolje razumijemo i s njima nosimo na konstruktivniji način. Kao alat na radionicama će se koristit umjetnički mediji i kreativno izražavanje (slikanje, crtanje, modeliranje, igra, pokret, govor tijela, …) kako bi se omogućio pristup vlastitim osjećajima i mislima. Od polaznika se ne zahtijevaju nikakva umjetnička umijeća i znanja već se polazi od pretpostavke da smo svi kreativna bića sa pregršt zatomljenih potencijala koje treba otkriti.

Radionice su dio projekta Zajedno smo jači, podržanog od Ministarstva zdravstva.

Zainteresirani se mogu javiti na mob 0989591594 ili direktno voditeljici na broj 0915115974 te putem FB stranice Savjetovališta Lanterna
M. D.

- Oglas -